Despre noi

PARTENERIAT. Cu acest cuvant incepe povestea Junior Soft.
Si continua astazi cu o puternica companie de solutii software recunoscuta pe piata romaneasca de profil.

Junior Soft a inceput cu doi studenti entuziasti si cu prieteni lucrand in firmele romanesti din acea vreme de inceput, unele in domeniul distributiei, unele in cel al schimbului valutar.

Pe atunci nu existau multe optiuni in ceea ce priveste un software specializat pentru niciunul din aceste domenii. Firmele luau comenzile pe hartie si tineau evidentele in Excel, in cel mai fericit caz.

1995

Cei doi studenti au venit cu o propunere pentru prietenii lor: un program de schimb valutar care sa le usureze munca, sa eficientizeze procesele, sa elimine greseala umana si sa ofere incredere.

Asa a inceput primul parteneriat si prima aplicatie software. S-a numit SchGen – o aplicatie destinata evidentei tranzactiilor zilnice ale caselor de schimb valutar, transformata ulterior in solutia fiscala JSolex, folosita si astazi de peste 200 de case de schimb valutar din toata tara.

Asa a inceput Junior Soft...

erpDistribNet
2000

Ulterior, cei doi studenti au extins parteneriatul lor din afaceri devenind si parteneri de viata. Si impreuna au inceput de la zero un software romanesc, care a pornit de la nevoile clientului si de la ore intregi petrecute pentru a intelege exact de ce este nevoie intr-o firma de distributie.

Fara franciza, fara imprumuturi, fara influente. Si au realizat astfel DistribNET – un software de gestiune dedicat firmelor de distributie, care se potrivea perfect tuturor cerintelor lor.

2010

Parteneriatul cu prietenii lor, deveniti acum clientii lor, a continuat iar schimbarea continua a domeniului comercial, a determinat schimbarea constanta a programului de gestiune. Adaptatbilitatea s-a dovedit o calitate esentiala a echipei, care a continuat sa dezvolte, sa schimbe, sa imbunatateasca si in general sa personalizeze programul la toate cerintele clientului.

Rezultatele: DisMED – un program de gestiune dedicat firmelor de distributie medicamente, Discont – program de contabilitate, Jsal – program salarizare, ECLASUM - aplicatie dezvoltata la cererea MAPN si GreenTea B2B – o aplicatie online destinata firmelor mari si mijlocii de distributie si firmelor de retail.

GreenTea B2B
peste 500 clienti multumiti
2017

Junior Soft nu este o firma mare. A inceput cu doi oameni si usor usor a ajuns la o echipa care a inteles ca parteneriatul bazat pe respect si dedicatie este ceea ce asigura succesul in aceasta firma. O echipa care face fata cu succes cerintelor din ce in ce mai complexe din partea clientilor, dar mai ales unei concurente tot mai acerbe, in conditiile unei piete de software care devine din ce in ce mai dinamica, mai exigenta si mai ofertanta.

Secretul nostru? Parteneriatul.

Clientii nostri devin partenerii si prietenii nostri. Software-ul dezvoltat aici nu este pentru calculatoare, ci pentru oameni. Scopul final este ca oamenii sa fie eficienti, rapizi si relaxati. Pentru ca afacerea lor este bine monitorizata.

Suntem programatori, economisti, ingineri. Dar suntem in primul rand oameni lucrand pentru oameni.
Daca ai o intrebare, suna la Junior Soft . Nu iti raspunde un robot sau o secretara. Iti raspunde Ana.