ERP DistribNET

ERP DistribNet este o solutie software modulara de tip ERP (Enterprise Resource Planning ) pentru planificarea şi gestionarea tuturor resurselor din firma dvs.

Aplicatia se adreseaza in principal firmelor de distributie dar poate fi folosita cu succes si in productie sau comert en-detail, reprezentand o solutie completa pentru un management financiar mai bun care va duce la eficientizarea activitatii, automatizarea vanzarilor si cresterea profitabilitatii.

Modulele incluse acopera toata activitatea firmei: gestiune, contabilitate, salarizare, productie, amortizare mijloace fize si altele.

Modulul de gestiune

include achizitii, vanzari, trezorerie (incasari-plati), stocuri, rapoarte si altele.

Aplicatia include programe speciale pentru casa de marcat, cititor coduri de bare, carduri de fidelitate, productie, vanzari, ofertare, multinationale, retail, vanzare in valuta, promotii, trasabilitate, etc.

Modulul de contabilitate

cuprinde doua parti: Contabilitate primara si Balante si note contabile.

Aplicatia preia toate datele din modulul de gesiune si functioneaza automat imediat ce au fost configurate categoriile contabile.

Modulul de salarizare

automatizeaza managementul personalului si calculul salariilor, putand fi folosit atat ca parte integrata a sistemului ERP DistribNET, dar si separat.

Modulul de amortizare mijloace fixe

cuprinde evidenta mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar si ofera administratorului o viziune de ansamblu asupra tuturor bunurilor din firma.

Avantaje
  • Aplicatia are o structura modulara, transferul intre module facandu-se automat.
  • Pe aplicatie se poate lucra atat OFFLINE cat si ONLINE intre locatiile firmei
  • Interfata este prietenoasa si este usor de utilizat chiar si de persoane nespecializate
  • Sunt disponibile peste 500 de rapoarte de management si vanzari, existand posibilitatea de modificare a acestora sau chiar de dezvoltare a unora noi in functie de necesitatile dvs.
  • La achizitie se ofera posibilitatea preluarii datelor din vechiul program utilizat
  • Se ofera suport tehnic garantat pe toata perioada implementarii si posibilitatea incheierii de contracte de mentenanta pe orice perioada dorita.
  • Programul este actualizat constant, respectand legislatia romaneasca. Clientii primesc intotdeauna versiuni noi ale programului, precum si patch-uri la incidentele semnalate.

Utilizand aplicatia ERP DistribNET veti reduce costurile si riscurile operationale, veti optimiza task-urile administrative, ceea ce va duce la o crestere a vanzarilor si a profitabilitatii firmei dvs.

Solicită o prezentare la sediul firmei tale